Zamówienia udzielane na rzecz nauki
Zapytanie ofertowe na wykonanie oznaczeń laboratoryjnych, wybranych wskaźników jakościowych w produktach o charakterze przekąski. 26.05.2023 00:37
Zapytanie w ramach realizacji projektu:
pt. „Opracowanie technologii nowych i innowacyjnych produktów z karpia w celu zapewnienia całorocznego zbytu tego surowca z gospodarstw akwakultury” w ramach Europejskiego Funduszu Morskiego i Rybackiego PROGRAM OPERACYJNY „RYBACTWO I MORZE 2014-2020”
Działanie 2.1 Innowacje w ramach Priorytetu 2 – Wspieranie akwakultury zrównoważonej środowiskowo, zasobooszczędnej, innowacyjnej, konkurencyjnej i opartej na wiedzy
umowa o dofinansowanie nr 00004-6521.1-OR1600005/17/20;
Zapytanie (format: docx, rozmiar: 1,08 MB)
Załącznik 1 (format: docx, rozmiar: 1,06 MB)
Załącznik 2 (format: docx, rozmiar: 26 kB)
Załącznik 3 (format: docx, rozmiar: 1,06 MB)
Załącznik 4 (format: docx, rozmiar: 1,06 MB)
Wynik zapytania (format: pdf, rozmiar: 355 kB)
Wytwarzający / Odpowiadający za treść: Bartosz BossyUdostępniający: Bartosz BossyCzas udostępnienia: 2023-05-26 00:40:22
Data wytworzenia: 2023-05-26